Kezdőlapra Bay Zoltán Fizikaverseny
Szervezi az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Békés Megyei Csoportja

Kezdőlap    Versenynaptár    Verseny    Ajánlott honlapok    Archívum    ELFT Békés Megyei Csoport    FizKapuA 2. forduló megoldásai (2008/2009)

A kategória megoldások   (WORD dokumentum, 72 KB) MÓDOSÍTVA!

B kategória megoldások   (WORD dokumentum, 286 KB)

C kategória megoldások   (WORD dokumentum, 159 KB)


Fontos tudnivalók

A szervezők ezúton is kérik a kollégákat, hogy a beadási határidőig beadott dolgozatokat az itt közöltek alapján pontozzák. (A beadási határidő 2009. február 16. volt.)

A feladatok szövegében megadott pontszámok az adott részkérdésre adható pontszámokat jelentik. A részpontszámok szükség esetén tovább bonthatók, de csak egész pontszámokat adjunk!

Más úton történő, de egyébként helyes eredményt szolgáltató megoldásokra ugyanezeket a (feladatok szövegében szereplő) pontszámokat adjuk! Ha ugyanarra a feladatra a tanuló több (elvileg) különböző megoldást is ad, csak egy megoldást pontozzunk! (Azt, amelyik a tanuló számára kedvezőbb.)

A tanulók nevét, évfolyamát, kategóriáját és az elért pontszámokat tartalmazó listát kérjük iskolánként egyetlen közös emailben, csatolt EXCEL állományként megküldeni. A listában kérjük az első forduló során kapott azonosítók feltüntetését.

Táblázat a 2. forduló eredményeinek beküldéséhez   (EXCEL, 25 KB)

Beküldési határidő: 2009. február 23.
Cím: bay-verseny@freemail.huMÓDOSÍTÁS (2009.03.01)

Az A kategória javítási útmutatójában, az első feladat e) részében a feladatsor összeállítója véletelenül hibás választ adott meg, és a megoldás eredetileg így jelent meg. Kérjük a javítő tanárokat, hogy a nézzék át a beadott dolgozatok ezen részét, és ha van változás, küldjék be ismét az elért pontszámokat.

Beküldési határidő: 2009. március 9.

Az érintett versenyzőktől és tanároktól ezúton is elnézést kérünk.
2008/2009.

Versenynaptár 2008/2009.

1. forduló feladatai
1. forduló megoldásai

2. forduló feladatai
2. forduló megoldásai

Döntő feladatai
Döntő megoldásai

Eredmények