Kezdőlapra Bay Zoltán Fizikaverseny
Szervezi az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Békés Megyei Csoportja

Kezdőlap    Versenynaptár    Verseny    Ajánlott honlapok    Archívum    ELFT Békés Megyei Csoport    FizKapuAz 1. forduló megoldásai (2009/2010)

A kategória megoldások   (WORD dokumentum)

B kategória megoldások   (WORD dokumentum) MÓDOSÍTVA!

C kategória megoldások   (WORD dokumentum)


Fontos tudnivalók

A szervezők ezúton is kérik a kollégákat, hogy a beadási határidőig beadott dolgozatokat az itt közöltek alapján pontozzák. (A beadási határidő 2010. január 11. volt.)

A feladatok szövegében megadott pontszámok az adott részkérdésre adható pontszámokat jelentik. A részpontszámok szükség esetén tovább bonthatók, de csak egész pontszámokat adjunk!

Más úton történő, de egyébként helyes eredményt szolgáltató megoldásokra ugyanezeket a (feladatok szövegében szereplő) pontszámokat adjuk! Ha ugyanarra a feladatra a tanuló több (elvileg) különböző megoldást is ad, csak egy megoldást pontozzunk! (Azt, amelyik a tanuló számára kedvezőbb.)

A tanulók nevét, évfolyamát, kategóriáját és az elért pontszámokat tartalmazó listát kérjük iskolánként egyetlen közös emailben, csatolt EXCEL állományként megküldeni.

Táblázat az 1. forduló eredményeinek beküldéséhez   (EXCEL)

Beküldési határidő: 2010. január 18.
Cím: bay-verseny@freemail.huMÓDOSÍTÁS (2010.01.17)

A harmadik feladat javítási útmutatójába egy átváltási hiba került, és a megoldás eredetileg ezzel végigszámolva jelent meg. Kérjük a javító tanárokat, hogy a nézzék át a beadott dolgozatok ezen részét, és ha van változás, küldjék be ismét az elért pontszámokat.

Beküldési határidő: 2010. január 22.

Az érintett versenyzőktől és tanároktól ezúton is elnézést kérünk.
2009/2010.

Versenynaptár 2009/2010.

1. forduló feladatai
1. forduló megoldásai

2. forduló feladatai
2. forduló megoldásai

Döntő feladatai
Döntő megoldásai

Eredmények