Kezdőlapra Bay Zoltán Fizikaverseny
Szervezi az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Békés Megyei Csoportja

Kezdőlap    Versenynaptár    Verseny    Ajánlott honlapok    Archívum    ELFT Békés Megyei Csoport    FizKapuA 2. forduló megoldásai (2010/2011)

A kategória megoldások   (WORD dokumentum)

B kategória megoldások   (WORD dokumentum)

C kategória megoldások   (WORD dokumentum)


Fontos tudnivalók

A szervezők ezúton is kérik a kollégákat, hogy a beadási határidőig beadott dolgozatokat az itt közöltek alapján pontozzák. (A beadási határidő 2011. február 14. volt.)

A feladatok szövegében megadott pontszámok az adott részkérdésre adható pontszámokat jelentik. A részpontszámok szükség esetén tovább bonthatók, de csak egész pontszámokat adjunk!

Más úton történő, de egyébként helyes eredményt szolgáltató megoldásokra ugyanezeket a (feladatok szövegében szereplő) pontszámokat adjuk! Ha ugyanarra a feladatra a tanuló több (elvileg) különböző megoldást is ad, csak egy megoldást pontozzunk! (Azt, amelyik a tanuló számára kedvezőbb.)

A tanulók nevét, évfolyamát, kategóriáját és az elért pontszámokat tartalmazó listát kérjük iskolánként egyetlen közös emailben, csatolt EXCEL állományként megküldeni.

FIGYELEM!
A második forduló javítási útmutatóiba két hiba került. A B kategória második feladata (a feladatlappal összahangaban) 6 + 4 = 10 pont értékű. A C kategória második feladatában két számjegy felcserélése miatt a végeredmény hibás. Mindkét megoldási útmutatót javítottam. A kellemetlenségért elnézést kérek.
(Zátonyi Sándor, 2011. február 23.)

Táblázat a 2. forduló eredményeinek beküldéséhez   (EXCEL)

Beküldési határidő: 2011. február 28. (Meghosszabbítva a MEGOLDÁSOK késése miatt!)
Cím: bay-verseny@freemail.hu2010/2011.

Versenynaptár 2010/2011.

1. forduló feladatai
1. forduló megoldásai

2. forduló feladatai
2. forduló megoldásai

Döntő feladatai
Döntő megoldásai

Eredmények