Kezdőlapra Bay Zoltán Fizikaverseny
Szervezi az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Békés Megyei Csoportja

Kezdőlap    Versenynaptár    Verseny    Ajánlott honlapok    Archívum    ELFT Békés Megyei Csoport    FizKapuA 2. forduló megoldásai (2015/2016)

A kategória megoldások   (WORD dokumentum)

B kategória megoldások   (WORD dokumentum)

C kategória megoldások   (WORD dokumentum) módosítva: 2016.02.23.


Fontos tudnivalók

A szervezők ezúton is kérik a kollégákat, hogy a beadási határidőig beadott dolgozatokat az itt közöltek alapján pontozzák. (A beadási határidő 2016. február 15. volt.)

A feladatok szövegében megadott pontszámok az adott részkérdésre adható pontszámokat jelentik. A részpontszámok szükség esetén tovább bonthatók, de csak egész pontszámokat adjunk!

Más úton történő, de egyébként helyes eredményt szolgáltató megoldásokra ugyanezeket a (feladatok szövegében szereplő) pontszámokat adjuk! Ha ugyanarra a feladatra a tanuló több (elvileg) különböző megoldást is ad, csak egy megoldást pontozzunk! (Azt, amelyik a tanuló számára kedvezőbb.)

A C kategória megoldási útmutatója módosítva: A 2. feladatban egy számjegycsere miatt hibás eredmény jelent meg. Kérjük a javító tanárokat, hogy ha szükséges, korrigálják a már beküldött, pontszámokat tartalmazó listát. Az érintettektől elnézést kérek. (Z.S.)

A tanulók nevét, azonosítóját, évfolyamát, kategóriáját és az elért pontszámokat tartalmazó listát kérjük iskolánként egyetlen közös emailben, csatolt EXCEL állományként megküldeni.

Táblázat a 2. forduló eredményeinek beküldéséhez   (EXCEL)

Beküldési határidő (módosított): 2016. február 26.
Cím: bay-verseny@freemail.hu2015/2016.

Versenynaptár 2015/2016.

1. forduló feladatai
1. forduló megoldásai

2. forduló feladatai
2. forduló megoldásai

Döntő feladatai
Döntő megoldásai

Eredmények